Sos dulce-picant

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400ml suc de rosii
  • 50 ml suc de ananas din compot
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita piper
  • 1/2 lingurita curry
  • 1 lingurita condiment rosii uscate cu busuioc si usturoi
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 1 cub smantana cu marar
  • cateva frunze de menta uscata

Mod de preparare

Se pune intr-o craticioara sucul de rosii pe foc si se adauga sucul de ananas, zaharul si se amesteca continuu cu o lingura de lemn. Se pun apoi pe rand celelalte ingrediente si la sfarsit se pun frunzele de menta maruntite. Se dau cateva clocote pt ca aromele sa se combine. Se amesteca tot timpul. Se ia de pe foc. Se poate servi cald sau rece cu pizza. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise