Sos Feta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 125 grame brinza Feta (care dupa cum se stie este foarte cremoasa)
  • 4-5 linguri iaurt (dupa preferinte se poate pune mai mult sau mai putin iaurt
  • in functie de care sosul va iesi mai gros sau mai subtire)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • piper (optional)
  • menta (optional)

Mod de preparare

Intr-un castronel de supa se pune brinza FETA maruntita, catelul de usturoi taiat feliute, si celelate ingrediente. Intr-o prima faza se marunteste totul cu furculita. In faza a doua, se baga mixerul, ca sa se faca crema. Frunzele de menta proaspete se adauga la sfirsit (optional, ca si piperul de altfel). Nu se pune sare, deoarece de regula brinza FETA este suficient de sarata.

Merge cu cartofi prajiti sau fierti, dar si cu fripturi. Chiar si peste unele salate.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise