Sos grecesc de usturoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr cartofi fierti
  • 3 linguri ulei de masline
  • un galbenus
  • 100 gr smintina
  • 7 catei de usturoi pisati
  • putin otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii fierti se curata si se pun impreuna cu uleiul, galbenusul si smintina intr-un mixer. Usturoiul se piseaza si se adauga la piure si se amesteca bine. Se adauga putin otet, sare si piper.

Se serveste pe piine sau alaturi de carne

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise