sos imitatie madera

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa mica
  • 1 bucatica de nucsoara
  • sare
  • 1 pahar vin alb
  • 1/2 ceasca zeama de carne

Mod de preparare

Se topeste untul, se adauga ceapa curatita intreaga si se rumeneste repede, intorcand-o mereu. Se pune faina, nucsoara si sarea. Se toarna zeama de carne si vinul si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se scoate ceapa. Se serveste fierbinte langa ficat de gasca, fileuri de peste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise