Sos Minodora

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Unt 50 g faina 50 g lapte 300 ml smantana 200 g galbenusuri 4 buc lamaie 100 g piper sare

Mod de preparare

Se incalzeste untul, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu lapte, se amesteca bine si se fierbe 15 min. la un foc domol. Se adauga smantana amestecata cu galbenusurile de ou si zeama de lamaie si se mai fierb cateva minute. Se condimenteaza cu sare si piper si se strecoara printr-o etamina.

Se foloseste la peste, conopida, varza alba fiarta etc.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise