SOS PENTRU FRIPTURI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 400 grame rosii
  • - 2 cepe
  • - 1-2 linguri de otet
  • - o lingurita de zahar
  • - sare
  • - piper
  • - o lingurita de mustar
  • - putina nucsoara
  • - 2 boabe de ienibahar

Mod de preparare

Fierbem rosiile cu ceapa, iar dupa ce au fiert le dam pe razatoare.

Adaugam otet, zahar si le punem la fiert adaugand si condimentele.

Lasam sa fiarba pana devine gros, ca o smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise