Sos pentru paste din rosii si ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 portii
  • 4 rosii medii
  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie marunt ceapa si usturoiul.

Rosiile se decojesc si se taie marunt.

Ciupercile se curata si te vor taia.

Ceapa si ustuoriul se calesc in uleiul de masline incins. Se adauga cipercile. Dupa ce acestea se rumenesc se adauga rosiile si vinul. Se lasa la foc mic pana scade sosul. Se adauga sare, busuioc, oregano si piper dupa gust.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise