Sos pentru somon

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cescuta de vin alb
  • cateva fire de hasmatuchi si cimbru
  • 100 g maioeza
  • 1/2 lamaie
  • 2-3 fire coriandru
  • sare, piper,

Mod de preparare

Vinul si verdeata le dai pe foc sa fiarba pana scade la jumatate.Dupa ce se raceste, amesteci cu maioneza, zeama de lamaie si coriandru.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise