Sos pepe verde

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -Unt-0,030 gr
  • - Piper verde boabe -0,00 5gr
  • -Cognac 25 ml
  • -Sos de soia- 0,005 ml
  • -Sos worcestershir (Englezesc)- 0,010 ml
  • -Smantana dulce 0,100 gr
  • -Parmezan- 0,040 gr
  • -Knor de vita s-au pui - 0,010 gr
  • -Sare- 0,001 gr

Mod de preparare

Se pune untul intr-o tigaie la foc mic, cand incepe sa se topeasca se adauga piperul verde boabe ,sosul de soia, sosul worcestershir si se flambeaza cu cognac, dupa flambare se adauga smantana, parmezanul , knorul si sarea si se amesteca pana la omogenizare capatand o consistenta mai groasa.Acest sos se foloseste la preparate din carne de vita , pui, somon toate la gratar .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise