Sos Pesto Extra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 cana alune de padure
  • 2 linguri muguri de pin
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 1 lingura unt moale
  • 3/4 cana frunze de busuioc uscate
  • 1/4 cana frunze de patrunjel uscate
  • 1/2 cana ulei de masline extravirgin
  • 1/4 cana parmezan ras
  • 1/4 cana branza Romano rasa

Mod de preparare

Intr-un blender puneti alunele de padure, mugurii de pin, usturoiul, sare, piper, busuioc si patrunjel, mixati, adaugand treptat ulei de masline.

Amestecati pana devine o pasta densa, adaugati branza Romano si parmezanul, apoi dati la rece intr-un bol in care deasupra sosului turnati o pojghita de ulei de masline pentru a preveni maronirea sa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise