SOS PICANT

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 mililitri vin alb
  • - 3 catei de usturoi
  • - 2 linguri de bulion
  • - 2 linguri de ulei sau unt
  • - o lingurita zeama de lamaie
  • - sare
  • - patrunjel verde
  • - o lingurita de boia iute

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem vinul si bulionul si le lasam la foc mic.

Se adauga usturoiul tocat marunt, untul, zeama de lamaie, sare, boia iute si se fierbe la foc mic pana scade.

La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise