Sos picant cu roşii, gogoşari şi ceapă

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg de roşii tăiate
  • 1 kg de gogoşar tăiat
  • 600 g de ceapă curăţată
  • 5 ardei iuţi
  • 3 mere
  • 4 prune
  • 4 piersici
  • 3 linguri de zahăr/miere/îndulcitor
  • 3 foi de dafin
  • cimbru
  • curry
  • piper
  • oregano
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Legumele se cântăresc curăţate si se dau toate prin maşina de tocat.

Mai întâi se căleşte ceapa în ulei cât să o acopere bine. Eu am pus cratiţa în cuptor şi m-am ocupat de restul legumelor cu tocatul. Să aveţi grijă să nu se prindă! Am lăsat-o probabil mai mult de 30 de minute până am tocat restul, apoi le-am adaugat toate deodată, inclusiv mirodeniile. Pentru sare trebuie gustat, puneţi o lingură mai întâi.

Am fiert tot în cuptor vreo oră cu restul, amestecând din când în când. L-am pus şi deasupra pe foc să-l clocotesc bine, să nu mai aibă spumă, am potrivit de gust, apoi am turnat în sticle, ca pe bulion şi l-am pus în pături până a doua zi. E tare gustos si se poate mânca la pizza, carne etc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise