Sos picant dulce acrisor

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 lamaie
  • 3-4 linguri otet
  • 1 lingurita zahar
  • 50 ml ulei
  • 50 ml smantana
  • sare, piper, curry

Mod de preparare

Se pun intr-un castron galbenusul, mustarul, sarea si piperul. Se amesteca cu un tel in forma de para incorporand treptat uleiul (putin mai repede decat la maioneza).

Adaugati apoi otet, zeama de lamaie, smantana, zahar si curry amestecand pana se omogenizeaza.

Se foloseste la ciuperci al dente, aperitive cu ciuperci, rasol de limba, pui, manzat si legume natur, salate.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise