Sos Remoulade

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri ulei de masline, 6 linguri otet de mere
  • 8 linguri mustar, 1/4 ceasca de ardei iute rosu, taiat, 1-2 lingurite de piper, sare, 2 linguri de maioneza vegetala, 6 linguri de telina taiata, 6 linguri de patrunjel taiat, 3 linguri de ceapa taiata

Mod de preparare

Combina toate ingredientele si amesteca-le cu creveti. Lasa la rece timp de 1 ora.

Se potriveste foarte bine cu creveti, dar poate fi servit si in alte combinatii, dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise