Sos scordolea

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g nuci macinate
  • miezul se la o felie de piine( muiata in apa)
  • 400g ulei
  • 40g otet
  • 1 pahar mic lapte
  • 6 catei de usturoi ,pisati
  • 5-6 linguri apa
  • sare

Mod de preparare

Usturoiul,nucile si piinea stoarsa se amesteca la blender;Se adauga cite putin otetul si laptele.

Se adauga uleiul cu picatura ca la maioneza

Se serveste cu peste prajit

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise