Sos scordolea

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g nuci macinate
  • miezul se la o felie de piine( muiata in apa)
  • 400g ulei
  • 40g otet
  • 1 pahar mic lapte
  • 6 catei de usturoi ,pisati
  • 5-6 linguri apa
  • sare

Mod de preparare

Usturoiul,nucile si piinea stoarsa se amesteca la blender;Se adauga cite putin otetul si laptele.

Se adauga uleiul cu picatura ca la maioneza

Se serveste cu peste prajit

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise