SOS TARTAR

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 gălbenuşuri fierte tari
  • o linguriţă de muştar
  • 100 ml untdelemn
  • o linguriţă oţet sau zeamă de lămâie
  • o lingură arpagic tocat
  • un castravete mic în oţet
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se zdrobesc ouăle cu furculiţa, se încorporează muştarul şi se toarnă untdelemnul puţin câte puţin, amestecând continuu cu o lingură de lemn. Se adaugă oţetul, sarea şi piperul, iar la sfârşit verdeaţa şi castraveciorul, tăiate fin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise