sos tartar.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitate pentru 1 kg. 650 gr maioneza
  • 150 gr oua
  • 300 gr ceapa verde
  • 150 gr mustar
  • 100 gr patrunjel verde
  • 2 gr piper macinat
  • 10 gr sare.

Mod de preparare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie marunt. Ceapa verde si patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat cu ceapa verde, patrunjel, oua taiate marunt, mustar, piper, sare. Pentru uniformizarea sosului, se amesteca usor

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise