SOS VINEGRETA

Timp pregatire
720 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Acest sos, e tare gustos, si nu are prea multe calorii. Se consuma cu salte. Avem nevoie de:
  • 1/2 cana ulei de masline, 1 lingurita boia, 1 lingurita boabe mustar macinate, 2 catei de usturoi zdrobiti, 1/2 lingurita busuioc uscat, peiper, 1 ceapa mai mica tocata, 3 linguri otet de vin rosu, 2 linguri zeama de lamaie, 2 lingurite patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Intrun vas, amestecam toate ingredientele, acoperim vasul pe care il lasam in frigider cam 12 ore. Inainte de servire, amestecam foarte bine si combinam cu diferite salate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise