Sos wasabi-miso

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri praf de wasabi (un tip de hrean)
  • 2 lingurite pasta galbena shiro miso
  • 1/4 cana suc proaspat de lamaie verde
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingura miere
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat

Mod de preparare

Intr-un castron mare, se amesteca praful de wasabi si 2 linguri de apa ca sa formeza o pasta. Se adauga miso si se amesteca

Se toarna sucul de lamaie verde, uleiul de susan, miere, sarea si ghimbirul. Se amesteca bine.

Wasabi se poate gasi in forma de pasta sau praf la raionul de produse internationale in supermarketuri.

Odata deschis wasabi se pastreaza la frigider, tine citeva luni. Serviti acest sos pican pe un amestec de verdeturi, castraveti sau intr-o salata de pui.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise