Sos wasabi-miso

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri praf de wasabi (un tip de hrean)
  • 2 lingurite pasta galbena shiro miso
  • 1/4 cana suc proaspat de lamaie verde
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingura miere
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat

Mod de preparare

Intr-un castron mare, se amesteca praful de wasabi si 2 linguri de apa ca sa formeza o pasta. Se adauga miso si se amesteca

Se toarna sucul de lamaie verde, uleiul de susan, miere, sarea si ghimbirul. Se amesteca bine.

Wasabi se poate gasi in forma de pasta sau praf la raionul de produse internationale in supermarketuri.

Odata deschis wasabi se pastreaza la frigider, tine citeva luni. Serviti acest sos pican pe un amestec de verdeturi, castraveti sau intr-o salata de pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise