Souffle de spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente :
  • 250 g spanac ( eu am folosit,spanac pus la congelator,oparit si tocat marunt)
  • 1lingura faina
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • 100 g smantana
  • sare,piper

Mod de preparare

Separam ouale.

Intr-un bol,amestecam spanacul,galbenusurile,cascavalul ras,smantana,faina,sare si piper dupa gust.

Adaugam albusurile batute spuma si amestecam cu dosul unei linguri,de jos in sus.

Punem compozitia in forme de silicon si dam souffle-ul la cuptor pentru cca 30 de minute,pana se rumeneste frumos.

Pofta Buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise