Spaghete Carbonara rețetă cu ciuperci

Spaghete carbonara rețetă

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g spaghete (eu am folosit fussili)
  • 150 g pancetta
  • 100 g ciuperci
  • 5 linguri smantana dulce pentru gatit/frisca lichida/double cream
  • 4 oua
  • 150 g branza pecorino sau ceddar rasa
  • 50 g parmezan
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Mod de preparare Spaghete Carbonara rețetă cu ciuperci:

Se pun la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ciupercile tocate marunt si dupa ce se inmoaie se completeaza cu pancetta cubulete. Se rumeneste, se adauga peste spaghetele scurse si se stinge focul.

Intre timp se formeaza un sos intr-un bol amestecand ouale cu smantana si branza rasa, condimentandu-se. Se toarna peste spaghete si se amesteca bine pana devine cremos. Se serveste cu parmezan deasupra si piper macinat proaspat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise