Spaghete Carbonara rețetă cu ciuperci

Spaghete carbonara rețetă

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g spaghete (eu am folosit fussili)
  • 150 g pancetta
  • 100 g ciuperci
  • 5 linguri smantana dulce pentru gatit/frisca lichida/double cream
  • 4 oua
  • 150 g branza pecorino sau ceddar rasa
  • 50 g parmezan
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Mod de preparare Spaghete Carbonara rețetă cu ciuperci:

Se pun la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ciupercile tocate marunt si dupa ce se inmoaie se completeaza cu pancetta cubulete. Se rumeneste, se adauga peste spaghetele scurse si se stinge focul.

Intre timp se formeaza un sos intr-un bol amestecand ouale cu smantana si branza rasa, condimentandu-se. Se toarna peste spaghete si se amesteca bine pana devine cremos. Se serveste cu parmezan deasupra si piper macinat proaspat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise