Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Spaghete carbonara rețetă

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet spaghete (de preferat nr.3),
  • 300 gr sunculita,
  • 250 gr ciuperci (conserva, gata taiate),
  • 250 gr smantana,
  • putin praf de usturoi,
  • sare si piper.

Mod de preparare

Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă cu smântână:

Se fierb spaghetele, timpul de fierbere este variabil in functie de cum vrem pastele al dente sau mai moi.

Intr-o tigaie teflon mai adanca se pune sunculita taiata cubulete, sa se rumeneasca si apoi se adauga ciupercile, se amesteca bine, si apoi se adauga spaghetele fierte si smantana amestecand continuu. Se condimenteaza cu putin praf de usturoi, sare si piper.

Se servesc calde cu cascaval ras pe deasupra.

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise