Spaghete cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1/2 cutie de spaghete barilla
  • - 1 cescuta bulion
  • - 1 1/2 cana suc de rosii
  • - 1 cana apa calda
  • - 300 g ceafa de porc
  • - 1 ceapa; 3-4 catei usturoi
  • - sare, piper, foi de dafin, cimbru, boia dulce, boia iute

Mod de preparare

Se pune apa la fiert, cand da intr-un clocot se adauga spaghetele si se fierb exact cat scrie pe ambalaj.

Dupa ce s-au fiert, se scurg si se dau printr-un jet de apa rece.

Separat se prepara sosul.Intr-o tigaie de teflon, se caleste carnea (taiata cubulete), apoi se adauga ceapa tocata marunt.Cand ceapa devine aurie, se adauga bulionul si sucul de rosii.Apoi se adauga codimentele si cand dau intr-un clocot se adauga apa.Se mai dau intr-un clocot, apoi adaugam usturoiul si spaghetele.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise