SPAGHETE CU SOS ALB

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pachet spaghete
  • branza de vaci proaspata si telemea fara sare (pentru spaghetele tip desert)
  • branza de vaci proaspata,telemea cu sare si putin cascaval(pentru spaghete aperitiv sau fel principal);condimente-cimbru,busuioc
  • lapte
  • iaurt
  • 1 ou

Mod de preparare

Spaghetele se fierb in apa rece cu putin ulei.Nu se fierb sa se sfarame.

Cand sunt fierte se scurg ( nu se trec prin apa rece niciodata deoarece se intaresc )si se aseaza din nou in cratita.Peste ele se adauga branza si sosul alb format dintr-un ou,lapte si iaurt.Se amesteca foarte bine si usor la foc mic pana se omogenizeaza.

Cele tip desert se servesc calde cu zahar.

Pentru spaghete tip aperitiv sau fel principal se procedeaza la fel doar ca se adauga condimentele ,branza sarata si cascavalul.

Sunt delicioase

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise