Spaghete cu sos de peste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet de spaghete de 400 g
  • 3 cutii de ton de peste
  • sare
  • boia
  • piper
  • ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardel galben
  • jumate de ardel rosu
  • oregano si busuioc
  • pasta de rosii sau bulion

Mod de preparare

Spagehtele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj.:)

Sosul l-am preparat astfel:

- se curata legumele, se spala, se tau cubulete apoi intr-o tigaie se pune putin ulei se calesc cu boia peste care se pune apa pana se fierb legumele.

- cand sunt fierte se adauga tonul de peste maruntit, se pune pasta de tomate, sare, piper, oregano si busuioc si se lasa sa dea un clocot.

Apoi se poate servi cu spaghetele.

Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise