Spaghete la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. spaghete
  • 500 gr. salam de vara
  • 250 gr. cascaval
  • sos bolognese din comert
  • 2 oua
  • 50 gr. unt
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, iar cand sunt fierte se strecoara. Salamul se taie cubulete si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa ce s-a prajit, il turnam intr-un bol si il amestecam cu sosul bolognese (sos se pune dupa preferinta), 100 gr. cascaval razuit si se condimenteaza dupa gust. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza un strat de spaghete, apoi compozitia de salam, dupa care din nou un rand de spaghete si la sfarsit se adauga ouale amestecate ca pentru omleta. Deasupra se pune restul de cascaval ras si se presara putina sare . Se dau la cuptor si se lasa pana cand se topeste cascavalul si se rumeneste putin. Se servesc calde. Pofta buna!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise