Spaghete milaneze

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • 500 g spaghete,
  • 200 g ciuperci conserve,
  • 200 g sunca presata,
  • 100 g cascaval,
  • 500 g sos tomat,
  • 25 g sare,
  • 100 g margarina,
  • 100 g unt.

Mod de preparare

Sunca se taie felioare subtiri, ciupercile se taie lamele, cascavalul se da pe razatoare.

Spaghetele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se spala cu apa rece si se racesc.

Sunca si ciupercile se soteaza in unt, margarina si sos tomat. Peste spaghete se adauga sosul de ciuperci si sunca, la cald, amestecand componentele.

Se servesc calde cu cascavalul ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise