Spaghette cu sos rosu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr carne tocata(amestec)
  • o ceapa
  • un morcov mic
  • un ardei rosu sau verde
  • rosii proaspete sau bulion
  • usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Carnea tocata se pune in tigaie cu o ceapa tocata marunt, cu un morcov mic ras si cu un ardei tocat marunt. Se prajesc, iar dupa aceea se pun 3 rosii proaspete decojite si tocate marunt(se poate pune si bulion). Se iau doi catei mici de usturoi, se toc marunt si se pun la sos. Se mai pune sare si piper dupa gust. Daca preferati sosul mai picant puteti pune mai mult piper sau sa alegeti un ardei iute. Dupa ce scade sosul se pune patrunjel tocat, dupa care se mai lasa inca 5 minute.

Separat de fierb jumatate de punga de spaghette. Cand sunt gata(trebuie sa nu fie prea moi) se scurg, se pun in farfurie si se adauga sosul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise