Spaghetti cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 170 gr spaghetti
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 2 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 fire de usturoi verde, tocate
  • 250 gr ciuperci, feliate
  • 100 ml vin alb
  • 500 gr passata
  • 30 gr amidon alimentar dizolvat in 100 ml apa rece
  • o mana de patrunjel tocat
  • 1 lingurita zahar brun
  • ½ lingurita boia de ardei dulce
  • ½ lingurita chili
  • sare de mare si piper negru, dupa gust

Mod de preparare

Fierbe pastele in apa cu sare timp de 8-10 minute apoi scurge-le si pastreaza-le la cald.

Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa impreuna cu usturoiul verde.Adauga ciupercile si vinul alb si caleste-le 3-4 minute pana cand incep sa se inmoaie.Amesteca passata cu amidonul dizolvat apoi adauga acest amestec in tigaie si lasa totul la fiarba 10 minute.Adauga apoi patrunjelul tocat si condimentele si amesteca bine.

Toarna sosul preparat peste spaghetti si serveste.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise