Spaghettini cu sos simplu şi ierburi aromatice

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o pungă de spaghettini
  • 2 cepe verzi
  • 1 usturoi verde
  • puţin caş de oaie ras
  • rozmarin şi cimbru verde
  • o conservă de Cirio Polpa
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Pastele le-am fiert, scurs şi amestecat cu puţin ulei de măsline pentru a nu se lipi până am făcut sosul.

Separat, am călit în ulei de măsline ceapa şi usturoiul verde, am adăugat conserva de roşii şi am lăsat sosul să dea câteva clocote. După ce l-am luat de pe foc, am adăugat brânza, ierburile tocate, sare şi piper. Gata papa în doi timpi şi trei mişcări!

Rezultatul delicios şi sănătos!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise