Spanac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg Spanac
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 30 ml Ulei
  • 1 buc Lamaie
  • 1 buc Ceapa
  • 1 lingura Pasta de tomate

Mod de preparare

Se spala spanacul, se opareste si se taie marunt. Intr-o cratita se pune ceapa taiata marunt, cu uleiul se caleste cam 5 minute dupa care se adauga spanacul se lasa sa se inabuseasca cam 10 minute, se pun 2 cani de apa si se lasa la foc mic sa fiarba, cand este aproape gata se pune Maggi Secretul Gustului Intensavor si pasta de tomate. La sfarsit se adauga cele doua feliute de lamaie. Pofta buna! se poate servi cu oua ochiuri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise