spanac cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 kg spanac
  • -1 ceasca orez
  • -3-4 linguri ulei
  • -sare
  • -piper
  • -bulion de rosii(1 pahar)
  • -1 ceapa
  • -1 lingura zeama de lamaie
  • -marar verde

Mod de preparare

Se toaca ceapa,se pune intr-o cratita cu unt,pe foc mic,sa se inmoaie bine.Orezul spalat se scurge bine de apa,apoi se pune peste ceapa si cand isi schimba culoarea in galben se toarna peste el bulionul de rosii,2 pahare apa,spanacul oparit si se amesteca bine.Se adauga zeama de lamaie,sare,piper,mararul verde tocat si se introduce in cuptor sa fiarba,pana scade apa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise