Spanac in chifla cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg spanac
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri ulei sau o nuca de unt
  • sare
  • piper
  • bulion

Mod de preparare

Spanacul se curata si se spala, apoi se pune la fiert, in apa clocotita cu putina sare.

Ceapa se taie marunt, apoi se caleste in ulei sau unt. Dupa ce spanacul s-a fiert, se adauga peste ceapa calita, punand un pic din apa ramasa de la fiert, se condimenteaza si se mai lasa un pic sa fiarba. Aproape de sfarsit se adauga si o lingura de bulion.

Se serveste cu oua ochiuri. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise