Spanac la tigaie

Reteta de spanac la tigaie. Cum se face reteta de spanac la tigaie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g spanac proaspat (sau 400 g congelat)
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • 3-4 cepe verzi( sau 1 medie uscata)
  • sare
  • piper
  • usturoi praf (optional)

Mod de preparare

Reteta de spanac la tigaie este una dintre preferatele mele. Nu numai ca se face rapid, dar este foarte gustoasa si sanatoasa.

Este minunat cu oua ochiuri sau posate, dar poate fi o garnitura grozava alaturi de o friptura sau orice alt fel de preparat din carne.

Se spala spanacul in mai multe ape, se opareste scurt in apa fierbinte si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie incalzim uleiul si calim ceapa tocata cu un praf de sare la foc domol, sa nu se arda.

Cand ceapa s-a inmuiat adaugam spanacul scurs bine si tocat, nu foarte mic.

Presaram sare, piper, putin usturoi praf si mai gatim doua minute, sa se imprieteneasca aromele.

Stingem focul si este gata de servit. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise