Spanac

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5-7 catei de usturoi
  • sare,piper
  • ceapa

Mod de preparare

Se spala spanacul, se opareste bine cu apa fiarta si se toaca marunt, iar cu cateii de usturoi se face mujdei. Intr-o cratita se pun uleiul si spanacul, se lasa 5 min. la foc mic, dupa care se adauga mujdeiul de usturoi, sare si piper dupa gust.

Eu servesc spanacul cu ceapa calita taiata fidelute subtiri care o presar pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise