Spirale de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr piept dezosat de pui
  • 4 felii sunca de pui sau de bacon
  • 4 aredei capia
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Coci ardeii,ii cureti de pielita so de cotor si ii lasi sa se scurga.Daca ai ardei copti la congelator,ii decongelezi.

Cureti pieptul de piele si il tai in 4 bucati egale,pe care le bati cu ciocanul pentru snitele si le presari cu sare si un praf de piper.

Pe feliile de carne suprapui feliile de bacon si ardeii si rulezi totul.Tai fiecare rulou in patru,infingi bucatele in betisorul pentru frigarui si stropesti cu putin ulei si pasta de rosii diluata cu apa.

Le coci intr-o tava unsa cu ulei,la foc mediu,timp de 30-40 de minute,stropindu-le cu sosul din tava.Le servesti cu garnitura de rosii coapte

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise