Spuma cu fructe de padure

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • 2 cesti fructe de padure (zmeura sau fragi)
  • 5 liguri zahar
  • 3 picaturi zeama de lamaie

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu zeama de lamaie si cu zahaul.Fructele se paseaza si se adauga in albusurile batute. Se asaza in pahare ornate cu fructe (zmeura sau fragi)Se dau la frigider pentru o ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise