Spumă de căpşuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr.căpşuni coapte
  • 3 albuşuri
  • o ceaşcă zahăr pudră

Mod de preparare

Căpşunile se curăţă de codiţe,se spală bine sub jet de apă rece şi se lasăla scurs.

Între timp se bat cu mixerul albuşele cca.4 min.după care se adaugă zahărul pudră şi se mai bat la viteză mare până când spuma se întăreşte.

Se adaugă căpşunile zdrobite,se amestecă uşor şi se pune spuma la frigider pentru o oră.Se serveşte rece.

Bon appetit!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise