Spuma de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • 2-3 linguri zahar
  • 300 g capsuni

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul.

Capsunile se curata de codita,se spala si se pun cateva deoparte.

Restul se piseaza cu furculita si se adauga peste spuma de albusuri.

Se amesteca bine.

Capsunile puse deoparte se taie bucatele si se pun in pahare.

Spuma de capsuni se toarna si ea in pahare si pana in momentul servirii se pastreaza la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise