Strudel Branza/Mere

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat congelat (500 de grame)
  • 400 grame branza dulce/mere
  • stafide pentru branza dulce
  • zahar
  • 2 oua daca folositi branza

Mod de preparare

Daca aveti chef de ceva bun, dar nu si timp sa stati in bucatarie va recomand acest preparat. Este simplu, foarte bun si foarte usor de facut.

Pentru strudelul cu branza , amestecati branza cu oualele( daca branza e deja foarte moale nu puneti decat un ou ) zaharul si stafidele.

Intindeti cele doua foi de aluat , le taieti pe margine ca in poza de mai jos. Impartiti in mod egal branza pentru ceel doua foi si impletiti. Ungeti pe desupra cu ou si putin zahar.

Daca vreti sa folositi mere, le caliti exact ca pentru o placinta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise