strudel cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 foi aluat frantuzesc(500 g)
  • 4 mere rosii mari
  • 4-5 linguri zahar
  • 20 g unt,zahar vanilat,scortisoara
  • putin gris(2 linguri)

Mod de preparare

Curatam merele si le dam pe razatoare.Le amestecam cu zahar si arome si le calim in unt.

Intindem pasta sfolia,taiem marginile astfel incat sa realizam mici fasii,presaram putin gris,punem in mijloc compozitia de mar(fara zeama) si impletim dupa pricepere si indemanare.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt cca 30 minute.cand e rece pudram cu zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise