Supă de cicoare creaţă

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 salate de cicoare creaţă
  • 50 ml untdelemn
  • 150 g costiţă afumată
  • 2 linguri făină
  • o ceapă
  • 3 ouă
  • sare şi piper după gust
  • pătrunjel verde
  • suc de lămâie

Mod de preparare

Frunzele de salată, bine spălate, se taie în patru-şase bucăţi fiecare şi se pun la fiert în doi litri de apă clocotindă cu sare. Separat, se călesc în untdelemnul încins, jumătate din cantitatea de costiţă, tăiată tăiţei, făina şi ceapa, fără ca făina să-şi schimbe culoarea. Se stinge acest rântaş cu apa în care a fiert salata şi se amestecă bine. Se toarnă apoi peste salată şi se lasă totul să fiarbă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise