1) Ceapa si usturoiul tocat se cãlesc în uleiul de mãsline.
Adaugã cartofi si dovleacul tãiat cubulete si amestecã bine.
2) Toarnã supa caldã si condimenteazã dacã este nevoie , lasã la fiert la foc mic cca. 25 min. Se ia de pe foc.
3) Cu ajutorul blenderului reducem totul la piure, dacã vi se pare prea concentratã se mai poate pune apã fierbinte.
4) Se pune din nou pe foc, se adaugã prazul tãiat rondele si se lasã la fiert încã 5 min. La urmã se pune pãtrunjelul tocat.
Serveste imediat simplã sau cu crutoane.
Poftã bunã!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise