Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • SUPA:
  • Frunzele de la 1-2 legături de ridichi
  • 200 g de cartofi
  • 4/5 frunze de spanac
  • 1 ceapă
  • Sare, piper
  • 500 ml de apă
  • Crema:
  • 125 ml de smântână
  • 1 lingură de ulei
  • 1 linguriţă de curry pudră
  • Sare, piper

Mod de preparare

1 Spală în mai multe ape frunzele, sa nu aibă nisip. Curăţa cartofii şi taie-i cubuleţe. Ceapa o tai mărunt.

2 Pune legumele într-o cratiţă cu apa si sarea, piperul. Fierbe până sunt gata cartofii.

3 Inainte de a mixa, pune puţină apă de la fiert deoparte pentru a putea doza consistenţa supei.

4 Crema de curry : amestecă toate ingredientele si serveşte separat crema. Işi pune fiecare cât doreşte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise