Supa chinezeasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua pungi de amestec china (china mix) de la Bonduelle sau orice fel de amestec chinezesc cu muguri de bambus si ciuperci negre (2 X 450gr sau 2 X 500gr)
  • smantana (eu am pus o galetusa de 800gr dar se poate si mai putin)
  • verdeata
  • knorr delicat, vegeta sau orice potentiator de gust cu legume

Mod de preparare

Se pun la fiert legumele impreuna cu vegeta dupa gust, atentie sa nu se puna prea multa ca devine sarata supa si are un gust nu foarte incantator de chimic...

se adauga sare doar daca e nevoie...

dupa ce fierb legumele se pune smantana (e o supa rapida dar facuta cu economia nu are acelasi gust) si se da un clocot...

ca sa se puna mai putina smantana se poate drege si cu ou (se bate bine oul), supa devina mai groasa...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise