supa crema broccoli.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite ulei de masline;
  • 1 ceapa medie;
  • 4 catei de usturoi feliati;
  • 1 telina mijlocie;
  • 2 cani supa de pui;
  • 5 buchetele de broccoli tocate marunt;
  • 1/4 cana macaroane;
  • 1/2 lingurita sare;
  • 1/4 lingurita piper;
  • 1/2 cana lapte degresat;
  • 1/2 lingurita cimbru.

Mod de preparare

1. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie, iar dupa ce s-a incins, se adauga ceapa si telina si se calesc timp de 5 minute.

2. Adauga usturoiul feliat si mai lasa pe foc inca un minut.

3. Broccoli, macaroanele, supa, sarea si piperul se adauga continutului deja format si se aduce la fierbere, acoperindu-se cu un capac. Se lasa pe foc timp de 20 de minute, amestecandu-se din cand in cand.

4. Se subtiaza cu laptele degresat, condimentandu-se cu cimbru. Se mai pune pe foc inca 5 minute. Se poate servi fie calda, fie rece.

Fiecare portie contine aproximativ 150 de calorii, 10 g proteine, 21 g glucide, 4 g grasime, 1,5 mg colesterol si 770 mg sodiu.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise