Supa-crema cu ghimbir

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 3-4 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 2 lingurite cu ghimbir ras
  • 50 g smantana
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Curata cartofii, ceapa, telina si morcovii. Taie-le cubulete, dupa care pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, scoate legumele din supa si paseaza-le sau trece-le printr-o sita deasa, mai putin ceapa. Crema astfel obtinuta subtiaz-o cu supa in care au fiert legumele. Potriveste gustul cu sare si piper, dupa care adauga ghimbirul si mai lasa 10 minute la foc mic. La final, adauga sosul de soia. Serveste supa cu smantana si rondele de ceapa verde

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise