Supa-crema de arpacas

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • arpacas - o cana
  • supa de pui - 2 litri
  • ceapa - o buc.
  • unt - 100 gr.
  • lapte - o cana
  • faina de grau - 2 linguri
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pregateste supa de pui , se strecoara si se pune arpacasul la fiert in supa respectiva, la foc mic.

Se caleste ceapa maruntita in unt si se adauga arpacasului cand acesta este fiert bine.

Faina se amesteca bine cu laptele si se toarna peste supa amestecand continuu.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Optional se poate adauga si puiul din care am facut supa, curatat de oase si maruntit.

Este cea mai buna supa de arpacas pe care pana si copii o adora.

Pofta mare!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise