Supa-crema de arpacas

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • arpacas - o cana
  • supa de pui - 2 litri
  • ceapa - o buc.
  • unt - 100 gr.
  • lapte - o cana
  • faina de grau - 2 linguri
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pregateste supa de pui , se strecoara si se pune arpacasul la fiert in supa respectiva, la foc mic.

Se caleste ceapa maruntita in unt si se adauga arpacasului cand acesta este fiert bine.

Faina se amesteca bine cu laptele si se toarna peste supa amestecand continuu.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Optional se poate adauga si puiul din care am facut supa, curatat de oase si maruntit.

Este cea mai buna supa de arpacas pe care pana si copii o adora.

Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise