Supa-crema de arpacas

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • arpacas - o cana
  • supa de pui - 2 litri
  • ceapa - o buc.
  • unt - 100 gr.
  • lapte - o cana
  • faina de grau - 2 linguri
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pregateste supa de pui , se strecoara si se pune arpacasul la fiert in supa respectiva, la foc mic.

Se caleste ceapa maruntita in unt si se adauga arpacasului cand acesta este fiert bine.

Faina se amesteca bine cu laptele si se toarna peste supa amestecand continuu.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Optional se poate adauga si puiul din care am facut supa, curatat de oase si maruntit.

Este cea mai buna supa de arpacas pe care pana si copii o adora.

Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise