SUPA -CREMA DE BROCCOLI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g broccoli
  • 250 g cartofi
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1-2 linguri ulei
  • 150 ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • sare,piper
  • 200 g cascaval

Mod de preparare

Broccoli-ul daca este proaspat se desface in buchetele si se spala.

Cartofii se curata,se spala, se taie cubulete si se fierb in apa rece.

Ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit se calesc in ulei impreuna cu bucatile de broccoli.Se subtiaza cu supa si se mai lasa sa fiarba pana se inmoaie si bucatile de broccoli.

Apoi,se paseaza cartofii,bucatile de broccoli,ceapa si usturoiul.Pasta obtinuta se potriveste de sare si piper si se drege cu smantana amestecata cu galbenusurile,putina supa si cascavalul ras.Se drege de sare si piper si se da putin in fiert.

La servire se decoreaza cu cascaval ras si patrunjel tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise