Supa crema de broccoli - reteta Chef Jakob Hausmann

Ingrediente

  • (pentru 10 portii)
  • 1 kg si 250 de g de broccoli
  • 450 g cartofi
  • 150 g ceapa
  • 150 g unt
  • 20 g concentrat de legume
  • 30 ml de vin alb
  • 150 ml de smantana Gran Cucina
  • 10 g sare
  • 5 g piper alb

Mod de preparare

Se curata si se spala ceapa, cartofii si broccoli. Ceapa si cartofii se calesc in unt, apoi se adauga broccoli si se stinge cu vin alb si supa de legume. Se fierb cu sare, piper alb, apoi se paseaza cu un blender se strecoara. In momentul servirii se pune smantana dulce si cu un blender se formeaza o compozitie cremoasa. Se decoreaza cu varfuri de broccoli.

Reteta oferita si pregatita de Chef Jakob Hausmann in cadrul aniversarii a 1 an de restaurant Mica Elvetie in Centrul Istoric si 15 ani de excelenta in gastronomie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise